Personel yemekhanesi ve üretim yeri yemek üretimine müsait olan müşterilerimiz için kendi binalarında onlar adına yemek üretimini yaparak sağlıklı, leziz ve taptaze yemekler ile beslenmelerini sağlıyoruz.
Kurumların kendi ana faaliyet konularına odaklanmaları işletme verimliliklerini arttırmaktadır. Ana faaliyet konularına odaklanırken firmanın en önemli varlıklarından çalışanlara sunulan yemeğin işletme bünyesinde hazırlanması gerek maliyet gerekse odaklanma eksikliği nedeniyle riskler ve belirsizlikler taşımaktadır. Bu nedenle firmanızın ana işi olmayan yemek üretimi ve hizmetinin sağlanması işini outsource etmenizi tavsiye ediyoruz.
(Outsource; kurumun sunduğu hizmet/ hizmetleri kendisinin üretmesi yerine, bu hizmetleri dışarıdan daha ucuza ve kalitesi daha yüksek olarak temin etmesidir. Böylece firmanız ana faaliyet konusuna odaklanarak daha verimli bir işletmeye dönüşecektir.)
Yani, işletme bünyenizde sizin kontrolünüz altında uzman ve eğitimli personelimiz ile yemek üretimini sizin için biz üstleniyoruz. Modern üretim şartlarında, sağlıklı beslenme ve hijyen koşullarına uygun ve firmanız için daha ekonomik şartlar sağlayarak, çalışan memnuniyetini ve bağlılığını arttırıyoruz.
Yemeği üretimini yaptığımız mutfaklarda, eğitimlerini verdiğimiz meslek edindirme programlarında sertifika alan uzman personelimizle üretim yapmaktayız. Üretim yapılan mutfağın hijyen denetimleri, personel eğitimleri, malzeme-marka takipleri tarafımızdan yapılarak müşterilerimize rapor edilmektedir.